Banaoffe recept i repris!

 

 

 

Detta är GALET gott

”Fyllningen”
2 mindre burkar karameliserad mjölk (Färdig dulce de leche)
2 skivade bananer

Vispad grädde
4 dl visprgrädde
2 dl floursocker
1 tsk vaniljessens eller 2 tsk vaniljsocker

Botten
200 g smält smör
400 g digestivkex
Garnering
En liten eller en stor Marabou Daim eller annan favoritchoklad

Nu kan du börja krossa digestivkexen och lägg undan den. När du smälter smöret så ska du ha i vaniljsockret samtidigt.
Efter det blandar du ihop kexet och smöret. Tryck sedan ut detta i en form och låt stå i kylskåpet. Åter igen till kolakrämen:
Bred kolan över bottnen och skurna bananer på. Sedan grädde och hackad Daim.
Låt stå i kylen i ca 1 timme så att den inte rasar ihop senare, den blir mer kompakt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s